Tko smo mi

Kako bi se bolje upoznali, predstaviti ćemo Vam ukratko našu tvrtku i ponudu.

Tvrtka BIS GRAD d.o.o. usluge i trgovina sa sjedištem na Kukuljanovu osnovana je 2004. godine, i od samog početka poslovanja specijalizirana za održavanje sustava za obradu voda.

Tijekom godina kontinuirano sa svojim partnerima radi na promicanju tehnologije namijenjene unapređenju kvalitete pitke vode sa željom da zdrava i čista voda postane standard svakog doma.

Tvrtka BIS GRAD d.o.o.  je orijentirana prema razvoju te se svake godine ulažu određena sredstva u uređenje i proširenje skladišnih i distributivnih kapaciteta te proširenje asortimana roba, sukladno svjetskim trendovima i tehnologijama s naglaskom na kvalitetu proizvoda.

Tvrtka je izrasla u ozbiljnog partnera u svim područjima svoje djelatnosti, uključujući prodaju, ugradnju i održavanje.

Izuzetno nam zadovoljstvo predstavlja činjenica da se svakim danom povećava broj korisnika sustava za obradu voda, te vjerujemo da ćete i Vi postati dio zadovoljnih obitelji.

 

Naše iskustvo

Sustavi za kućanstvo
Sustavi za industriju
Bazenska tehnika
Sustavi za povišenje tlaka

Bilo bi nam zadovoljstvo podijeliti sa Vama naše znanje, iskustvo i sposobnosti u obradi vode, kako u Vašim domovima tako i u industrijskom sektoru.

BIS GRAD usluge i trgovina d. o. o.
Kukuljanovo 199, Kukuljanovo
OIB: 16049987999 | MBS: 01875337
IBAN:  HR7123400091110161623 PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.
Član društva: Sreten Cuculić

Želite savjet o odabiru sustava za pročišćavanje vode?

Za sve narudžbe, pitanja o opremi i servisu kontaktirajte nas putem emaila info@bisgrad.com, broja mobitela 00385 (0) 91 40 33 893 ili kliknite desno i ispunite kontakt formu.