Omekšavanje vode

Sustavi za otklanjanje kamenca, ionski izmjenjivači, depuratori omekšivači, sustavi za omekšavanje vode.

VAK omekšivači

Ovakav model ionskih omekšivača je najprepoznatljiviji u kućanstvima gdje se taloženje kalcijevog karbonata najviše vidi i uočava.

Njegova kompaktnost se naveliko koristi jer ne zauzima puno prostora, estetski ne odskače od ostalog namještaja te se njegova kvaliteta i učinkovitost vidi već kod prvog puštanja u rad.

Kompaktni omekšivači serije VAK se najčešće koriste za omekšavanje vode za manje kuće, stanove, apartmane, restorane, te za razne namjene npr. proizvodnja pare, centralne sisteme grijanja, zubarskim ordinacijama, laboratorijima .. i gdje god ima problema sa tvrdom vodom.

sustav-za-omeksavanje-vode

VAS omekšivači

Kapacitet omekšivača se odabire na osnovi potrošnje vode na sat, kako ne bih došlo do probijanja ili propuštanja tvrde vode.

Kvaliteta i postojanost ovog uređaja garantira da ćete otkloniti sve probleme sa tvrdom vodom. Njegova najčešća upotreba je u sustavima i područjima većeg kapaciteta i potrošnje kao što su: rashladni sustavi, sustavi grijanja, automatske autopraonice, proizvodni pogoni (stakla, obrade drva, metala..) hoteli, apartmani, kampovi, bolnice…itd.

VAS-sustav-omeksavanje-vode

Predfiltracija vode

Predfilteri za vodu

Mehanička i/ili kemijska filtracija ovisno o vrsti kontaminanata u ulaznoj vodi. U svakom filteru se nalazi filter uložak koji se prilagođuje potrebi određene lokacije.

UPOTREBA: Postupak filtracije vode uz zaštitu bojlera, aparate za kavu, perilice za robu, suđerice i dr. uređaja u kućanstvu – kompletne kućne instalacije.
RADNI UVJETI: max radni tlak – 8 bar / max radna temperatura – 45°C
Materijal je netoksičan – prikladan za pitku vodu.

predfiltracija-vode

Dezinfekcija vode

UV sterilizator – lampa

UV sterilizatori koriste ultraljubičastu svjetlost za učinkovito ubijanje bakterija, virusa i mnogih drugih mikroorganizama nastalih u vodi, koji uzrokuju bolesti, uključujući i kriptosporidiozu (parazitska bolest).

UV sterilizator može biti opremljen sa ograničivačem protoka koji osigurava da se ne prekorači maksimalni kapacitet protoka sustava.

uv-sterilizator-vode

Dozirna stanica za tekući klor

Sastoji se od dozirne pumpe, spremnika za klor, vodomjera ili mjerne automatike za mjerenje količine klora.

Sustav se koristi za dezinfekciju vode iz bunara, vodosprema, bunara, spremnika kišnice, itd.

dozirna-stanica-za-klor

Želite savjet o odabiru sustava za pitku vodu u kućanstvu?

Za sve narudžbe, pitanja o opremi i servisu kontaktirajte nas putem emaila info@bisgrad.com, broja mobitela 00385 (0) 91 40 33 893 ili kliknite desno i ispunite kontakt formu.

Naši radovi

sustav-za-prociscavanje-vode
dezinfekcija-vode
pitka-voda-kucanstvo
Prociscavanje-vode-kucanstvo
dezinfekcija-vode-kucanstvo