HYDRO SOLO

 

Booster set je kombinirana jedinica koja se sastoji od jedne pumpe opremljene zapornim ventilima, nepovratnim ventilom, ispustom vode, tlačnom sklopkom, manometrom i tlačnim spremnikom. Uređaj je spreman za upotrebu kada se spoji na izlaz vode.

Booster set se sastoji od pumpe koja je vertikalna, višestupanjska i centrifugalna. Pumpa je dostupna sa standarnim ili frekventno reguliranim motorima. Sve pumpe su opremljene sa mehaničkim semeringom koji ne zahtjeva održavanje. Booster set je potrebno smjestiti u prostoriju sa dovoljno zraka kako bi se izbjeglo pregrijavanje motora.

PRIMJENA: obiteljske kuće, vikendice, farme, i za povišenje tlaka za druge sustave, kao npr. sustavi za obradu vode, navodnjavanje, itd.

hidro-solo-stanica-povisenje-tlaka-vode

HYDRO MULTI BOOSTER SET

 

Inovativni set za povećanje pritiska posebno je dizajniran za službene zgrade. Sastoji se od dvije do tri identične pumpe spojene u paralelu, a montiran na zajedničku konzolu sa kontrolnim ormarićem i svim potrebnim priključcima. Sistem je baziran na glavnoj i pomoćnoj jedinici, gdje je jedna pumpa glavna, a sve ostale su pomoćne (back up). Hydro multi set se isporučuje kao kompletan, prethodno montirani i temeljito testirani booster set, spreman za instalaciju. Način rada je lako prilagoditi putem daljinske kontrole ili upravljačke ploče. Napredna tehnologija kontrole ovisno o potrošnji vode, regulira stalni pritisak za optimalne uvjete rada. Motori sa regulacijom okretaja pružaju jedinstvenu kontrolu funkcionalnosti, što povećava udobnost korisnika i smanjuje operativne troškove. Visoka kvaliteta materijala se koristi u cjelosti.

PRIMJENA: stambene zgrade, hoteli, škole, itd.

hidro-multi-es-pumpa-za-vodu

Želite savjet o povišenju tlaka vode ili ugradnju sustava?

Za sve narudžbe, pitanja o opremi i servisu kontaktirajte nas putem emaila info@bisgrad.com, broja mobitela 00385 (0) 91 40 33 893 ili kliknite desno i ispunite kontakt formu.